Mad från Holland

Den mobila traversen EasyLoad är en revolution inom tunga lyft!

Den holländska specialisten på stötdämpare, MAD, introducerar en ny smart lösning för lätta servicebilar, den mobila traversen/kranen Easy Load!

MAD EasyLoad

MAD EasyLoad är utformad för att drastiskt förändra dagsrutinen för företag inom transportbranschen. Från och med nu kan tunga och svåra lyft skötas av en enda person. Och detta med bibehållen säkerhet och ett minimum av ansträngning.

Nya möjligheter visar sig. Det som hittills varit svårt att lasta kan nu hanteras med enkelhet. Investera i en ökad flexibilitet för en rimlig penning och lätta samtidigt på arbetsbördan för din personal med den mobila traversen MAD EasyLoad.

Beställ en EasyLoad direkt från System Edström!

EasyLoad Mobil Travers
EasyLoad klarar tunga lyft

Underlättar lyft in och ut ur bilen samtidigt som du kan placera lasten där du vill.

MAD EasyLoad skiljer sig från alla andra lastsystem. Med den eldrivna traversen lyfter du enkelt upp en last på upp till 250 kg och placerar den sedan i lastutrymmet i bilen. Traversen och vinschen drivs med el och kräver endast en knapptryckning. Fjärrkontrollen hanteras enkelt med endast en hand.

Du behöver ingen annan utrustning och du behöver inte heller förlita dig på att det finns lastanordning i anslutning till avlastningsplatsen. MAD EasyLoad är inte bara pålitlig utan också väldigt smart utformad.